Vsebina

 

Praktične informacije
Menjalniški tečaj 19.7.2024
 1 USD1,09 EUR (-0)
 1 HRK0 EUR (0)
 1 GBP0,84 EUR (+0,01)
 1 PLN4,29 EUR (-0)
 1 CZK25,26 EUR (-0)
več
>
Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več
Produktni menedžer

On-line priročnik Računovodstvo po MSRP v praksi je praktični vodič po mednarodnih računovodskih standardih. Strokovna, jasno razumljiva in pregledno pripravljena vsebina vam zagotavlja, da pravilno razumete določila MSRP in postopate v skladu z njimi. Vsebino v on-line priročniku odlikujejo navedbe posameznih pravnih podlag ter več kot 110 excel tabel za poročanje.

da, želim naročiti on-line priročnik

V on-line priročniku so predstavljene spremembe posameznih MSRP in novi mednarodni standardi. Poseben del je namenjen obravnavi posameznih poslovnih dogodkov. On-line priročnik razlaga tudi eno od temeljnih zahtev upravljanja podjetja, da podjetje dokumentira svoje politike in postopke, ki jih uporablja pri vzpostavljanju in vzdrževanju notranjih kontrol, računovodske funkcije in računovodskega poročanja. Iz dokumentiranih politik in postopkov mora biti razvidno, da podjetje sledi in ravna v skladu z veljavnimi računovodskimi in regulativnimi standardi in ostalimi zahtevami politike upravljanja podjetja. Vse to vsebuje pravilnik o računovodstvu. On-line priročnik vsebuje tudi primer konsolidiranega letnega poročila po MSRP.

Poleg strokovnih člankov so vam na voljo tudi Pravni predpisi, kjer najdete čistopise Mednarodnih računovodskih standardov in pojasnil, ki jih vsebuje Uredba Komisije (ES) št. 1126/2008 z dne 3. novembra 2008 o sprejetju nekaterih mednarodnih računovodskih standardov v skladu z Uredbo (ES) št. 1606/2002 Evropskega parlamenta in Sveta.

več informacij o on-line priročniku

Prednosti on-line priročnika Računovodstvo po MSRP v praksi

  • dopolnjevanje in posodabljanje vsebin v skladu s spremembami zakonodaje
  • takojšen dostop do strokovnih člankov povsod, kjer imate internetno povezavo
  • o posodobitvah in dopolnitvah on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti
  • do informacij lahko dostopate preko drevesne strukture kazala
  • s pomočjo iskalnika lahko iščete vsebine po ključnih besedah
  • vedno vam je na voljo napredni filter iskanja 
  • strokovne članke in čistopise pravnih predpisov lahko natisnete
  • ustvarite si lahko arhiv priljubljenih vsebin
  • strokovnjaku lahko zastavite vprašanje - strokovni nasvet prejmete na vaš elektronski naslov

Avtorji:

mag. Ingrid Zadel

ima trideset let delovnih izkušenj na področju računovodstva, kontrolinga in notranje revizije. Njena področje dela so vodenje, načrtovanje, organiziranje in koordiniranje aktivnosti s področja računovodstva družbe in skupine, predlaganje računovodske in davčne politike, vzpostavljanje poslovnih procesov v družbi in na nivoju skupine in ustrezne informacijske podpore. Bila je odgovorna za izdelavo konsolidiranih računovodskih izkazov, za računovodsko poročanje odvisnih podjetij, vpeljavo enotne računovodske politike in usmeritev skladno z mednarodnimi standardi računovodskega poročanja. Pri Slovenskem inštitutu za revizijo je pridobila naziv pooblaščena revizorka.

 

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih